Pre-game:
Ανακατεύει ότι μπορεί ο Καρέρα με τα υλικά που έχει. Το αποτέλεσμα μετράει.
Προετοιμασία:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια πιπεριά, κρεμμύδι και τα ντοματίνια. Τα δε κολοκύθια σε λεπτές ροδέλες.Σε ένα βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με λίγο γάλα, αλατοπίπερο, πάπρικα και τη θρυμματισμένη φέτα.Ξεχωριστά τηγανίζουμε λίγες πατάτες ψιλοκομμένες και πάντα σε ελαιόλαδο. Όταν έχουν γίνει και οι πατάτες ξεκινάμε το μαγείρεμα.
Μαγείρεμα:
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα κολοκύθια μέχρι να πάρουν χρώμα με ελάχιστο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε πιπεριές, ντοματάκι, κρεμμύδι και συνεχίζουμε σε σιγανή φωτιά για πέντε λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε τις πατάτες, ανακατεύουμε λίγο τα υλικά μας μα με προσοχή για να μη τα λιώσουμε και προσθέτουμε το μίγμα των αυγών από πάνω και ανεβάζουμε λίγο τη θερμοκρασία στο μάτι μας. Μόλις γίνει το αυγό τα τραβάμε σε ένα πιάτο και ψεκάζουμε από πάνω με φρέσκο λεμόνι.
Σερβίρετε:
Τα έχει όλα μέσα….
Υλικά:
Χρησιμοποιούμε μόνο ελαιόλαδο!