Ετοιμασία:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα και μέχρι αυτά να πάρουν βράση. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξη το μίγμα. Θα μας πάρει 20 με 25 λεπτά μέχρι να γίνει. Μόλις είμαστε έτοιμοι τραβάμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει προτού την αποθηκεύσουμε σε δοχεία. Εναλλακτικά στη παρασκευή του και για να αποκτήσει μια ποιο πικάντικη
γεύση και απαλή υφή, το κρεμμύδι και το σκόρδο τα λιώνουμε πρώτα σε ένα
μπλέντερ ή μούλτι. Διατηρείτε στη συντήρηση του ψυγείου για δύο εβδομάδες σίγουρα αν και δεν θα αφήσετε να τις φτάσει. Με τόση ζάχαρη θεωρητικά μέσα, πραγματικά ο χρόνος συντήρησης μπορεί να φτάσει και μήνες….
Εναλλακτικά σερβίρετε και ζεστό φυσικά, κατευθείαν πάνω στα ψητά μας.
Extra:
Αν δεν κάνετε άμεση χρήση, ζεστή δηλαδή, και θέλετε απλά να την
αποθηκεύσετε για αρχή, αφήστε την να «δέσει» για 2-5 πέντε μέρες πρώτα
στη συντήρηση του ψυγείου σας προτού την χρησιμοποιήσετε. Θα
παντρευτούν καλύτερα όλα τα υλικά.