Ετοιμασία:
Ρίχνουμε ένα – ένα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα και μέχρι αυτά να πάρουν βράση. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξη το μίγμα. Θα μας πάρει 20 με 25 λεπτά μέχρι να γίνει. Μόλις είμαστε έτοιμοι τραβάμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει προτού την αποθηκεύσουμε σε δοχεία. Διατηρείτε στη συντήρηση του ψυγείου για δύο εβδομάδες σίγουρα αν και δεν θα το αφήσετε να τις φτάσει. Με τόση ζάχαρη θεωρητικά μέσα, πραγματικά ο χρόνος συντήρησης μπορεί να φτάσει και μήνες….
Εναλλακτικά σερβίρετε και ζεστό φυσικά, κατευθείαν πάνω στα ψητά μας.