Προετοιμασία / Βασικό μαγείρεμα / Ψήσιμο:
Ακολουθούμε όλη τη διαδικασία της συνταγής μας: Baby potatoes στο BBQ
Επιπλέον:
Σε ένα μαντεμένιο ή πυρίμαχο σκεύος βράζουμε ανακατεύοντας ταυτόχρονα τα υλικά της σάλτσας μας. Δηλαδή τη λιωμένη ντομάτα, το ντοματοπελτέ, το χυμό ντομάτας, το μέλι και τα μπαχαρικά μας.
Τελευταίες πινελιές:
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε μία στρώση από τις πατάτες μας. τις περιχύνουμε από πάνω με την σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει και καλύπτουμε με μία στρώση θρυμματισμένης φέτας. Θέλουμε ψήσιμο στους 180 – 200 βαθμούς και όχι παραπάνω.
Ο χρόνος ψησίματος διαρκεί όσο να αρπάξει η φέτα σε χρώμα και όχι παραπάνω καθώς τα υλικά μας είναι ήδη έτοιμα.
Τις βγάζουμε και τις σερβίρουμε κατευθείαν ζεστές.
Για τις πατάτες τα υλικά της συνταγής μας: Baby potatoes στο BBQ
Για τη σάλτσα ντομάτας σε ένα μικρό, ατομικό σκεύος. Για μεγαλύτερο σκεύος αυξάνουμε τις ποσότητες αναλογικά: