Προετοιμασία:
Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά είναι τα πράγματα.
Μαγείρεμα:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι αφού πρώτα το έχουμε κάψει ελαφρά. Όχι υπερβολικό λάδι και απλώνουμε πάνω το σύγκλινο και αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια. Το τσιγαρίζουμε και μόλις έχει πάρει χρώμα (δεν φοβόμαστε το χοιρινό καθώς είναι παστό αλλαντικό και τρώγεται και κατευθείαν αν θέλουμε) ρίχνουμε από πάνω τα αυγά μας. Κόβουμε ένα γενναίο κομμάτι από το βούτυρο και το ρίχνουμε πάνω από τα αυγά. Τα βγάζουμε όλα μαζί μόλις γίνουν τα αυγά μας όπως τα θέλουμε. Πασπαλίζουμε με αλάτι και μπόλικο, φρέσκο πιπέρι.
Σερβίρετε:
Με τηγανιτές πατάτες και φέτα.